Heta rockplattor eller annat kul
 
Alter bridge, One day remains Gillar man Creed så kommer man garanterat gilla även Alter Bridge. Det är delar av gamla Creed som letat upp en ny sångare så stilen känns igen. Väldigt trevlig platta hur som helst och den rekommenderas verkligen. Webmasterns tips är låt 9, Watch your words.

Rammstein, Reise Rese Rammsteins nya platta är ju ute i butikerna och den kan bara rekommenderas! Kanske inte en platta som sätter sig direkt men efter ett par lyssningar växer den rejält och undertecknad har just nu väldigt svårt att spela något annat för tillfället. Köp!

Länk till info om denna skiva... Hembio har ju blivit poppis och kanske har du en anläggning hemma. Kanske du till och med har en anläggning som klarar dvd-audio dvs högupplöst ljud i fem kanaler + en extra kanal för lite extra bas? Vilken tur för nu släpper Iron Maiden sin platta Dance of death på dvd-audio. Releasedatum är 22:a mars. Som bonus får man två videos, Wildest Dreams och Rainmaker, båda med 5.1-ljud!
Nu behöver du inte bryta ihop för att din hembio inte fixar dvd-audio. Det fiffiga med dvd-audio är att man på skivan alltid ser till att det finns Dolby Digital eller DTS (i det här fallet både och faktiskt) så att det funkar i alla vanliga dvd-spelare också. Fram med plånboken.

Omslaget på Lichtspielhaus Ingen missade väl dvd:n "Live aus Berlin" med Rammstein? Den rockar ju otroligt fett och får fart på vilken fest som helst. Själv var jag ruggigt sugen på en dvd med deras samlade musikvideos. Och har man sett, ibland blir man bönhörd! "Lichtspielhaus" innehåller ett dussing trevliga videos, klipp från liveframträdanden och lite smått och gott från tv. Ett måste för Rammstein-fans!
Rammstein släpper för övrigt en singel i maj. En ny platta kommer sent i augusti (förmodligen september med andra ord) och matchas med en europa-turne. Dessvärre bara en konsert per land, utom i Tyskland där dom kör två. Börja köa nu!

Gamla fina Saxon firar 25-årsjubileum som band och turnén har inte helt ologiskt fått namnet 25th Anniversary World Tour. Till Stockholm kommer dom onsdagen den 22:a september och spelningen äger rum på Klubben med insläpp från 19.30. Biff Byford rockar loss på Klubben 22/9