"Vi rockar på IT"  

Platsen är Swedbank IT ute på Stora Essingen i Stockholm. I huset sitter hundratals människor som utvecklar eller förvaltar bankens datasystem. Inte så sällan kunde man höra det taktfasta smattret av baskaggar eller ylande elgitarrer från hörlurar eller bergsprängare i lokalerna. På så sätt upptäckte några eldsjälar att det fanns ganska så många på jobbet som gillar hårdrock!

 

Sakta men säkert bildades en grupp med brinnande intresse för den här musik- och livsstilen och gruppen växer fortfarande. RockIT! Genom att bilda en liten trupp så kan man göra så mycket skojiga saker tillsammans. Till exempel gå på konserter , ordna party där världens bästa hårdrockslåt koras och annat bus.

Den här lilla hemsidan är ett hjälpmedel att sprida info om vad vi håller på med och tipsa om plattor eller dvd som vi tycker är värda att kolla in.

 

Sidan är gansk nystartad så det kanske är lite magert än så länge men det är här som just du kan göra en insats. Hör av dig med ett mail och tipsa om länkar, coola spelningar (stora som små), plattan man inte får missa mm mm. På så sätt kan vi till slut få en levande och fyllig hemsida för oss som gillar den enda rätta musiken. Hårdrock!

Rock on!

Till Lindeman
Antal träffar sedan 2004-11-21