Här kan du läsa om de evenemang som genomförts.
 
Judas Priest
 
Judas Priest spelade i Globen 26/2-05. Rock IT var såklart där och stormtrivdes. Rutinerade grabbar det här så vad kan gå fel? Lite svagt att underbara Hellrider från nya plattan byttes ut mot Turbo lover men annars var i alla fall webmastern väldigt nöjd.
jodå, Halford hade med sig hojen som vanligt

Within Temptation
 
Holländska bandet Within Temptation spelade på Arenan och rock IT hade ett par representanter på plats som kunde konstatera att dom spelar riktigt bra musik! Ljudet var dessutom helt perfekt. Vad kan man mer begära? :-)
Har du inte lyssnat på något av Within Temptation så tycker vi att det är dags för det här är trevlig melodiös hårdrock med fantastisk sång av Sharon den Adel.
Sharon den Adel tar ton (Foto: Webmasterns polare Micke)

Kick-off för Sweden Rock
 
Delar av gänget RockIT var på plats på Sweden Rocks Kick Off party 26:e november där man presenterade en av nästa års headliners som var Accept som återförenas igen. Stämningen var hög och Nazareth var tydligen i högform. I skrivande stund har man också presenterat en till headliner, Mötley crüe med alla orginalmedlemmarna!
Mika Järvinen på Kick-offen (Foto: Shadowman)

Rammstein i globen
 
Stora delar av medlemsskaran i RockIT var i globen 18:e november och såg Rammstein. Enligt rykten så var alla nöjda med förfest, konsert och efterfestandet. ;-)
Spelningen var kanon och efter lite klen fart på publiken i början så tog det fart ordentligt. Webmastern längtar redan till nästa besök av dessa käcka tyskar. Törs man hoppas på Sweden Rock Festival?
Rammstein lyste upp globen

 
 
Hard Rock Open 2004 (HRO-04)
 
Det var dags att utse bästa rocklåt igen! Osäkerheten var stor inför årets tävling. Skulle det gå att toppa förra årets kanonevent? Skulle det gå att tyda lapparna i omröstningarna i år? Vad hände om man spelade en låt som var med förra gången? Med en större stereo, mer Jack Daniels och nytt friskt blod i truppen satte vi igång.

Läs hela berättelsen här

Stereo på väg

Webmastern tog bilen ner till Malmö i början av juli för att kolla in sitt favoritband Queensryche. Vilken spelning! Hur bra som helst och det var ett litet ställe med kanske 400 personer på plats så man kom verkligen nära grabbarna. Ljudet var bra men aningen högt. Kändes i öronen i tre dagar så det var säkert nyttigt. :-)
Kameran ville en övernitisk vakt ta hand om men det ordnade sig till slut. Jag hade ju inte tagit mer än runt 30 bilder...
Geoff Tate tar ton. Bilden tagen av webmastern :-)

En hel hög med members har varit nere på Sweden Rock Festival och representerat RockIT. Det har tagit några dagar att återfå normal röst och att få huvudet att sluta nicka taktfast vid terminalerna. Det bjöds på en del grymma konserter och det festades väl en hel del också. Planeringen för nästa år startade redan under hemresan. Hemresan var för övrigt inte det roligaste... Halford var tillbaka i Judas Priest. Hur bra som helst. Bilden tagen av webmastern :-)
Vi har lagt ut en del personliga tankar från våra members nu när intrycken satt sig ordentligt. Läs mer med hjälp av länkarna:
Matte
Magnus L
Katarina

Några members var nere och kollade Metallica i Göteborg i slutet av maj. Det var enligt rapporterna ett ruskigt drag på läktarna när låtar som One och Enter Sandman kördes. Detta drag fortsatt sedan på Avenyn och om webmastern känner våra members rätt så var dom där och drog upp stämningen lite till. Metallica rockade i Göteborg

 
 
Hard Rock Open 2003 (HRO-03)
 
Hur utser man världens bästa rocklåt? Det finns bara ett sätt. Ta och samla ihop ett antal seriösa hårdrockare i en lämplig lokal med en kraftig stereo (I detta fall på ca 2.400 watt), lämpliga drycker och favoritplattorna i högsta hugg. Deltagarna spelar två favoritlåtar var och sedan röstar man och tävlingen är igång. Många låtar spelades men bara en kan vinna...

Läs hela berättelsen här

Två nöjda rockers